ARSENAL

Mkhitaryan predrag za Romo

Vezist Arsenala je letošnjo sezono igral kot posojen nogometaš v Serie A za Romo, a se boril s poškodbami večino sezone.


Kljub poškodbam pa je Henrik Mkhitaryan po vrnitvi na zelenice navdušil v Serie A in na 20 nastopih zabil šest zadetkov in dodal štiri asistence. Roma bi ga z veseljem odkupila, a nikakor ne želijo plačati toliko, kot zanj zahteva Arsenal. Topničarji so Armenca ocenili na 22 milijonov funtov, kar pa Roma ne želi tvegati, zgolj zaradi njegove nagnjenosti k poškodbam. A glede na prikazano igro bi ga Roma brez pomisleka obdržala, saj v Serie A kaže precej boljše predstave, kot pri Manchester Unitedu in Arsenalu. Ker Roma ne želi izenačiti zahtev Topničarjev se mu obeta nova celoletna posoja v Rim, kjer je pred kratkim že priznal, da se z družino odlično počutijo.

>>Ko sem bil pri Arsenalu so od mene zahtevali drugačne stvari kot pa tukaj. Filozofija Unaija Emeryja je precej drugačna od tiste, na katero prisega Paolo Fonseca, a tukaj se počutim precej bolje, saj mi ustreza sistem, ki je veliko bolj napadalen kot Arsenalov. Želim si ostati v Rimu, zato upam, da bosta kluba našla rešitev, ki bo zadovoljiva za vse,<< je povedal posojeni vezist Arsenala Henrik Mkhitaryan.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]