OSTALI KLUBI

Prihod Jamesa vse realnejši

Everton je vodilni v bitki za Realovega Jamesa Rodrigueza, ki poleti zapušča Santiago Bernabeu. Bo znova združil moči s Carlom Ancelottijem?


Everton ime asa v rokavu v bitki za Jamesa Rodrigueza. Kolumbijski reprezentant naj bi končno zapustil Real Madrid, kjer nikoli ni zablestel v polnem sijaju. Letos je zaradi poškodb in slabe forme nastopil samo na 13 tekmah v vseh tekmovanjih. To je morda zadnja priložnost za Galaktike, da prodajo Jamesa za zajetno količino denarja, saj mu prihodnje poletje poteče pogodba z Realom. Everton je eden glavnih snubcev za 28-letnega vezista, ki je bil najboljši strelec Svetovnega prvenstva v Braziliji leta 2014. James se je Real Madridu pridružil iz Monaca za 63 milijonov funtov in v Madridu osvojil osem lovorik, med drugim tudi dva naslova v Ligi Prvakov.

Prej omenjeni as iz rokava je ravno trener Carlo Ancelotti, ki je tudi pripeljal Jamesa na Santiago Bernabeu, ter kasneje tudi na posojo k Bayernu, kjer je bil trener. Prav tako si je lani prizadeval ponovnega združenja s Kolumbijcem, ko je sedel na klopi Napolija, a mu ni uspelo. Sedaj ga znova želi zvabiti v svojo ekipo, tokrat v Everton. Znani italijanski nogometni novinar Nicolo Schira poroča, da je James zelo naklonjen ponovnemu sodelovanju z Ancelottijem, ki naj bi kmalu poslal tudi uradno ponudbo. Poleg Evertona sta zanimanje zanj izkazala tudi Manchester United in Juventus, ki sta že opravila prve pogovore z agentom Jamesa, Jorgejem Mendesom.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 2]