OSTALI KLUBI

Wilfred Ndidi: V Leicestru uživam

Zvezdnik Leicester Cityja Wilfred Ndidi se je odzval na govorice o njegovem prestopu v Manchester United ali Arsenal, po odlični sezoni z Lisicami.


Nigerijski zvezdnik je bil v letošnji sezoni zelo konstanten pod vodstvom trenerja Brendana Rodgersa v ekipi Leicester Cityja, a se redko znajde pod sojem žarometov kot na primer Ben Chilwell, James Maddison ali Jamie Vardy, o katerih mediji precej bolj na široko razpravljajo v vsakodnevnih novicah in govoricah. A defenzivni vezist je bil eden ključnih členov ekipe Brendana Rodgersa, ki se trenutno nahaja na odličnem tretjem mestu Premier lige in zaostaja le za Liverpoolom in Manchester Cityjem. Zaradi njegovih predstav se se pojavila namigovanja na njegov 50 milijonski prestop k rivalom iz Premier lige. Omenjala sta se Arsenal in Manchester United, a Ndidi vztrajno zatrjuje, da je na King Power Stadiumu popolnoma srečen.

>>Še vedno imam pogodbo z Leicestrom in nameravam jo zaključiti tukaj. Iz dneva v dan želim napredovati, učim se, treniram. Tukaj mi gre zaenkrat odlično, zato ni potrebe po selitvi drugam. Z ekipo nam gre odlično in uživam tukaj,<< je povedal Wilfred Ndidi.

Ndidi ima pogodbo z Leicestrom do leta 2024, a kljub temu ostaja na radarju Oleja Gunnarja Solskjaerja, ki želi okrepiti vezno linijo, poleg Ndidija pa ima na seznamu želja tudi Declana Rica, Jacka Grealisha in Saula Nigueza. Ndidi bi bil zagotovo najcenejša opcija za Manchester United, saj bi zanj morali odšteti “le” 50 milijonov funtov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]