OSTALI KLUBI

West Ham noče izgubiti Declana Rica

West Ham United se pripravlja na osvežitev ekipe, a ne želijo izgubiti mladega vezista Declana Rica. Zanj se zanimata Chelsea in Manchester United.


West Ham United se boji, da bodo prisiljeni prodati Declana Rica v naslednjem prestopnem roku, saj načrtujejo veliko prevetritev ekipe in Rice je njihov najdražji igralec, za katerega se zanima njegov bivši klub Chelsea, omenja pa se tudi Manchester United. Z njegovo prodajo bi West Ham prišel do velikega deleža finančnih sredstev, ki jih potrebujejo za prenovo ekipe. To situacijo podrobno spremlja Chelsea, ki želijo na Stamford Bridge vrniti 21-letnega vezista, kjer bi ga združili z dobrim prijateljem Masonom Mountom.

Vrnitev na Stamford Bridge bi prav tako močno vplivala na njegovo reprezentančno kariero, enako velja za prestop v Manchester United. Zaenkrat še ni jasno kateri klub ima več možnosti oz. je pripravljen izenačiti ceno v višini 70 milijonov funtov, kolikor zanj zahtevajo pri West Ham Unitedu. Chelsea ima sicer več nogometašev za katere bi se zanimal West Ham v menjavi igralcev in dodatnem denarnem nadomestilu. Mednje spada vezist Ross Barkley, ki je že igral pod okriljem Davida Moyesa pri Evertonu. Michy Batshuayi je še eden izmed nogometašev Chelseaja, za katerega je West Ham v preteklosti že pokazal zanimanje. Na položaju, kjer igra Rice, ima Frank Lampard trenutno Jorginha in N`Gola Kanteja, ki pa sta oba že dobila zanimanje klubov izven Anglije.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]