OSTALI KLUBI

Menjava na relaciji Everton – Napoli

Kljub temu, da je Carlo Ancelotti decembra zapustil Napoli, se še vedno dobro razume s predsednikom Aureliom De Laurentiisom.


Čas zaceli vse rane in prav tako je dobro vplival na odnos med predsednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom in trenerjem Carlom Ancelottijem. Minilo je že 138 dni odkar je Ancelotti zapustil stolček italijanskega prvoligaša in se kasneje preselil k Evertonu. De Laurentiis in Ancelotti sta se že v januarskem prestopnem roku pogovarjala o prestopu nogometaša Allana, a takrat se je zdelo to nemogoče, sedaj pa bi bil precej verjeten, ko se nogomet vrne na normalne tire. Allan je zelo naklonjen Ancelottiju, slednji pa tudi nikoli ni skrival navdušenja nad Brazilcem.

Everton naj bi Napoliju za Allana ponudil mladega, talentiranega Moisea Keana, ki se je Evertonu pridružil poleti v 25 milijonskem prestopi iz Juventusa. Moise Kean je pred kratkim organiziral hišno zabavo v času stroge karantene, zaradi česar bo tudi kaznovan, a razočaranje vodstva Evertona je bilo neznosno, zato tudi razmišljajo o njegovem odhodu. Allan pa naj ne bi bil edini nogometaš, ki bi ga Everton dobil v zameno za Keana. Omenja se tudi Mehičan Hirving Lozano, ki se od prihoda z Nizozemske ni dobro znašel v Italiji, a kljub temu ga Ancelotti precej ceni. Če bo Aurelio De Laurentiis pristal na ta dogovor je sicer malo verjetno, a prihod mladega Keana bi pomenil začetek preobrazbe Napolija.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]