CHELSEA

Chelsea se želi znebiti Bakayoka

Tiemoue Bakayoko bi lahko spektakularno vrnil v francosko Ligue 1, saj naj bi se zanj zanimal prvak Paris Saint-Germain.


Vezist Tiemoue Bakayoko, ki je trenutno na posoji pri francoskem Monacu, si ni uspel zagotoviti mesta v ekipi Chelseaja odkar se je leta 2017 pridružil moštvu s Stamford Bridga. Bakayoko je lansko sezono preživel na posoji pri AC Milanu, letos pa se je vrnil v Monaco, kjer si je ustvaril ime v evropskem nogometu. Monaco ima pravico do odkupa po koncu sezone, a naj ne bi bili pripravljeni plačati zahtevane cene v višini 40 milijonov funtov. Toliko je Chelsea pred tremi leti plačal Monacu, a glede na to, da Francoz v tem času ni napravil precejšnega vtisa, bodo težko našli kupca.

Čeprav je zahtevana cena za Bakayoka nekoliko optimistična je na vrata Chelseaja potrkal Paris Saint-Germain, ki naj bi bil pripravljen izenačiti zahtevano ceno za nekdanjega vezista Monaca. 25-letni Bakayoko je zelo navdušil športnega direktorja Paris Saint-Germaina, Leonarda, ki se je že sestal z njim, nov sestanek pa je načrtovan ob odprtju prestopnega roka. Kot kaže niti slabše predstave v dresu Chelseaja in AC Milana ne motijo vodilnih mož Parisa, saj kot kaže menijo, da lahko Bakayoko oživi staro formo, ki jo je prikazoval v sezoni 2016/17, ko je z Monacom osvojil Ligue 1.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]