CHELSEA

SE DIEGO COSTA VRAČA V MADRID?

AS danes poroča, da obstaja možnost vrnitve Diega Coste v Atletico Madrid, kjer je pred prihodom v Chelsea že zablestel v polnem sijaju. Brazilski napadalec s španskim potnim listom je namreč letos v mizerni formi. Skupno je v 22 nastopih zbral le 6 zadetkov, kar še zdaleč ni zadovoljilo velika pričakovanja zahtevnih navijačev modrih iz Londona, nad njegovo formo pa naj ne bi bil pretirano navdušen niti trenutni strateg Chelseaja Gus Hiddink.


vir: Sky Sports
vir: Sky Sports

 Costa je bil sicer član Atletica iz Madrida od sezone  2007/2008 do konca sezone 2013/2014, ko je nato  prestopil v Chelsea. V tem času je bil Costa tudi kar  nekajkrat posojen, nazadnje v Rayo Vallecano. Preden  je strelsko eksplodiral v sezoni 13/14, ko je s 27 zadetki  Atleticu pomagal do presenetljivega naslova v La Ligi in  do finala Lige Prvakov, kjer so nesrečno izgubili proti  mestnemu tekmecu Realu. Priznani španski medij AS je danes še zapisal, da si njegove vrnitve na Vicente Calderon želi tudi trener Colchonerosov Diego Simeone. Le-ta naj bi Costi obljubil, da bo, v primeru njegove vrnitve, na klopi Madridčanov ostal tudi naslednjo sezono.

Če bo do prestopa dejansko prišlo bomo še videli, a je težko verjeti, da bi klub kot je Chelsea, menjal svojega glavnega napadalca sredi sezone. Trenutno se mnogo bolj verjeten zdi prestop Diega Coste v poletnem prestopnem roku.

vir: AS
vir: AS
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB