OSTALE NOVICE OSTALI KLUBI

ZAKAJ JE SADIO MANE DANES OBSEDEL NA KLOPI

Bizaren razlog za kazen Sadija Maneja.


23-letni Mane je bil danes ob porazu svojega moštva proti Norwichu presenetljivo le na klopi. A še bolj presenetljiv je razlog, zakaj je Mane danes priložnost dobil le kot rezervist, čeprav je ponavadi standarni član začetne postave “svetnikov”.

Bivši član Salzburga je namreč zamudil na sestanek pred tekmo, ki je v vseh ekipah obvezen. Trener Southamptona Ronald Koeman je bil zaradi njegove neodgovornosti seveda povsem pričakovano razburjen. V izjavi za javnost je povedal:
“Mane je začel prav vseh 19 tekem to sezono in tudi proti Norwichu je bil zamišljen v prvi postavi, a se podobnih stvari preprosto ne zamuja. Takšno neodgovornost se mora sankcionirati. Tudi Sadio pri tem ni bil izjema.”

vir: skysports
vir: skysports

Odsotnost ofenzivnega vezista, ki je letos zabil 3 zadetke, se je Southamptonu še kako poznala, saj so bili pred golom Norwicha “svetniki” večino tekme povsem brezidejni in nenevarni. Ali bo Mane naslednji teden že v začetni enajsterici svojega kluba, ko je na sporedu FA Cup, bomo še videli, a si bo omenjeni Senegalec verjetno dobro zapomnil, da se na sestanke ekipe ne zamuja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB