LIVERPOOL

Liverpool nezadovoljen z Besiktasom

Liverpoolov vratar Loris Karius je zadnji dve sezoni preživel na posoji pri turškem Besiktasu, kjer je pred kratkim prekinil pogodbo zaradi nesoglasij glede izplačila plač.


Vodilni možje Liverpoola so izjemno nezadovoljni z turškim Besiktasom, kjer je Loris Karius preživljal svojo dvoletno posojo, saj z njim niso ravnali kot bi morali. Karius je pogodbo z Besiktasom prekinil v zadnjih dneh po skoraj dveh letih v Turčiji. Pridružil se jim je leta 2018 z namenom, da oživi svojo kariero in se postavi na noge. Nemec je namreč doživel pravo nočno moro v finalu Lige Prvakov, kjer so se Redsi pomerili z madridskim Realom. Napravil je dve kritični napaki, ki sta vodili do zadetkov Reala in posledično Liverpool ni imel možnosti za osvojitev naslova evropskih klubskih prvakov.

Odkar se je pridružil Besiktasu je bil redno v začetni enajsterici, a v Turčiji je imel več nesoglasij glede izplačila njegove plače, saj je bil lani tudi štiri mesece brez plače, zato so Redsi tudi ponudili Turkom pomoč pri izplačevanju njegove plače. Vodilni možje Liverpoola so šokirani nad tem, kako so se do Kariusa obnašali v turškem klubu. A kljub temu bo Nemec svoj čas pri Besiktasu ohranil v pozitivni luči, sedaj ko se je vrnil na Anfield pa že razmišljajo, kje bo nadaljeval svojo kariero. Omenjal se je prestop k Wolverhamptonu, kjer bi bil drugi vratar, saj je trenutna številka Volkov Portugalec Rui Patricio.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]