MANCHESTER UNITED

Za Pogbaja Ramsey in nekaj odškodnine

Manchester United je bil povezovan z Juventusom glede menjave igralcev in sicer bi Rdeči vragi v Torino poslali Paula Pogbaja, v zameno pa prejeli Aarona Ramseyja in nekaj odškodnine.


Aaron Ramsey bi se poleti lahko pridružil Manchester Unitedu, saj so se pri Juventusu odločili, da ga bodo žrtvovali, da v Torino vrnejo Paula Pogbaja. Slednji že dalj časa namiguje na odhod z Old Trafforda, februarja pa so ga Rdeči vragi tudi izločili iz ekipe, ki je potovala na krajše priprave v Španijo in še bolj okrepili namigovanja o odhodu. Sicer so v zadnjih tednih Rdeči vragi zatrjevali, da bo Pogba ostal na Old Traffordu, a vse bolj postaja jasno, da Francoz nima več prihodnosti v Manchestru.

Svetovni prvak s Francijo leta 2018 je glavna tarča madridskega Reala in Juventusa, ki želita Pogbaja zvabiti v svoje vrste po precej nižji ceni kot sicer zaradi pandemije koronavirusa. Juventus je celo pripravljen Unitedu v zameno za Pogbaja ponuditi Aarona Ramseyja, ki je v Torino prispel lansko poletje kot prosti igralec, a precej verjetno bodo morali svojo ponudbo dopolniti še z nekolikšno odškodnino. Pogba je za United letošnji sezoni nastopil zgolj osemkrat, kar je posledica številnih poškodb. Sicer pa je menjava Ramsey – Pogba edini način, da Valižan zapusti Juventus, saj je bil Maurizio Sarri zelo zadovoljen z njegovim napredkom in formo tik pred prekinitvijo sezone.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]