LIVERPOOL

Emre Can poln hvale na račun Brazilca

Liverpoolov 22-letni vezist Emre Can je v enem izmed zadnjih intervjujev za otoško javnost svojega soigralca opisal kot “neverjetnega” in ob tem dodal, da v svoji nogometni karieri še ni videl tako dobrega igralca.


vir: Premier League 365
vir: Premier League 365

Najverjetneje se vam nekaterim že dozdeva, katerega nogometaša je nemški reprezentančni vezist tako hvalil. Govora je o Coutinhu. Dejstvo je, da je brazilski playmaker eden izmed ključnih mož Liverpoolove ekipe v letošnji sezoni. Slednji je namreč že velikokrat opozoril nase, kar pričajo tudi statistični podatki. V vseh tekmovanjih je Philippe dosegel pet zadetkov in k temu dodal prav toliko asistenc. Can, ki je poln hvale na račun svojega moštvenega kolega je obenem dejal tudi, da mu je v čast igrati skupaj z nekdanjim igralcem milanskega Interja.

Poglejmo si, kaj je Nemec s turškimi koreninami povedal o Liverpoolovemu “čarovniku”: “On je zelo dober. Meni se zdi neverjetno, kar on počne na igrišču. To je preprosto izjemno in tudi na treningih ter na usposabljanjih on ni samo dober igralec, on je borec, ki želi vse narediti za svojo ekipo. To, da igram z njim je velika čast. Je namreč zelo zelo dober nogometaš in v svoji karieri do sedaj igralca takšnega kova kot je on še nisem videl. Na vsakem treningu si sam pri sebi mislim: ‘Wow!!’.”

Emre se je poleg Coutinha dotaknil tudi ostalih igralcev: “Imamo zelo močno ekipo. Če gledate naše tekme lahko vidite da so tudi ostali napadalno usmerjeni igralci, in sicer Firmino, Lallana ter Mane izjemni.”

Za konec je 22-letnik dodal še: “Uživam, ko igram z njimi. Prijatelji smo tako na, kot tudi izven igrišča, kar je zame osebno zelo pomembno.”

vir: www.varzesh11.com
vir: www.varzesh11.com
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]