LIVERPOOL

Liverpool želi Diega Carlosa

Kljub vsem prekinitvam tekmovanj pa nogometna tržnica ne počiva. Liverpool, ki je od šampionske sezone v Premier ligi oddaljen le še dve zmagi, se zanima za branilca Seville Diega Carlosa.


Trener Liverpoola Jurgen Klopp je izrazil željo, da bi Virgila van Dijka poparil s solidnim partnerjem v osrčju obrambe. Tam sedaj osrednjebranilski dvojec tvorita z Joeom Gomezom in slednji je bil v tej sezoni precej na nivoju izjemnega Nizozemca, a rezervi Joel Matip in Dejan Lovren pa nista na omenjenem nivoju. Še posebej bo izziv za Kloppa, če Lovren zapusti Redse, kar se napoveduje že kar nekaj časa. Prihod Diega Carlosa bi nekoliko poostril konkurenco na položaju osrednjega branilca, kar se za klub kot je Liverpool tudi spodobi, če želijo še naprej napadati največje lovorike. 27-letnega Brazilca opazujejo tudi vsi trije španski velikani Barcelona, Real Madrid in Atletico Madrid.

>>Popolnoma jasno mi je, da je bil prihod v Sevillo ogromen korak naprej v moji karieri, kot je tudi velik klub. Če bom nekega dne res zapustil Andaluzijo, bo moral biti to res poseben in velik klub. Zanimajo me samo najboljši nogometni klubi na svetu, drugače Seville ne bi zapustil,<< je povedal 27-letni osrednji branilec Diego Carlos.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]