LIVERPOOL

Liverpool potrebuje več časa

Liverpool je predstavnikom Tima Wernerja sporočil, da potrebujejo več časa pri odločitvi o uradni ponudbi za nemškega reprezentanta, saj čakajo na posledice koronavirusa na nogometni trg.


Nemški napadalec Timo Werner si želi prestopa v Liverpool po štirih letih v dresu nemškega RB Leipziga in ravno Redsi so glavni favoriti za prihod 24-letnega Nemca. Zanimanje zanj je prisotno že nekaj mesecev, prav tako pa je Werner pripravljen na nov izziv in želi si sodelovati z Jurgenom Kloppom. Werner je zaradi zanimanja Liverpoola že zavrnil Bayern in vse ostale klube iz nemške Bundeslige. Njegova odkupna klavzula pa še vedno znaša dobrih 52 milijonov funtov.

Liverpool je predstavnike 24-letnega napadalca prosil za več časa, saj si želijo podrobneje spremljati okoliščine poletnega prestopnega roka, saj pričakujejo večje posledice zaradi pandemije koronavirusa. Redsi so pred kratkim že sporočili, da ne nameravajo poslovati v poletnem prestopnem roku, a kot kaže je Werner prevroča roba, da bi jo izpustili iz rok. Liverpoolčani zaenkrat niso pripravljeni tvegati 52 milijonov funtov za enega igralca, pa čeprav je Werner za Leipzig na 118 nastopih zabil 72 zadetkov. Redsi pa imajo v bitki za Wernerja precej konkurence, a zaenkrat je Nemec odločen, da si želi kariero nadaljevati na Anfieldu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]