LIVERPOOL

Liverpool pripravljen prodati 22-letnika

Liverpool bo prisluhnil ponudbam za Harryja Wilsona, ki zadnji dve sezoni blesti na posojah pri Derbyju ter Bournemouthu.


Liverpool je pripravljen prodati Harryja Wilsona, ki je lansko sezono preživel na posoji pri Derbyju ter se skoraj uvrstil v Premier ligo – v odločilni tekmi so izgubili proti Aston Villi -, letos pa nastopa za Bournemouth v elitni angleški ligi. Redsi Wilsona vrednotijo na 30 milijonov funtov. Čeprav se Bournemouth bori za obstanek je Harry Wilson eden tistih, ki izstopajo s svojimi igrami. Na 21 nastopih je letos prispeval sedem zadetkov.

Specialist za izvajanje prostih strelov se bo po koncu sezone vrnil na Anfield, a naj ne bi konkuriral v napadalni liniji Redsov, kjer kraljujejo Mohamed Salah, Roberto Firmino ter Sadio Mane. Krilni napadalec bo tako minute moral iskati drugje, saj bi ob Takumiju Minaminu, Xherdani Shaqiriju ter Divocku Origiju redko prišel do željene minutaže. Prav tako pa bo Jurgen Klopp prvi ekipi redno pridružil Curtisa Jonesa, ki se je izkazal v FA pokalu.

Redsi bodo skušali profitirati od igralca, ki so ga pripeljali v ekipo ko je bil star le devet let in preživel vsa nadaljna leta v Liverpoolovi akademiji. Wilson je že dokazal, da bi bil vreden naložbe za prihodnost, a zanj bo potrebno plačati okoli 30 milijonov funtov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]