MANCHESTER UNITED

Solksjaer: Izkoristili bomo okoliščine

Ole Gunnar Solskjaer je optimističen, da bo Manchester United izkoristil okoliščine izbruha koronavirusa ter poleti dobro okrepil svojo ekipo.


Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer verjame, da se bodo nekateri klubi morali znebiti najboljših igralcev, da se bodo finančno postavili nazaj na noge po ekonomskem udarcu, ki so ga prejeli zaradi izbruha koronavirusa. Ravno to bi bila lahko voda na mlin Rdečim vragom, ki želijo konkretno okrepiti svojo ekipo in se vrniti na pota stare slave. Old Trafford je ena najbolj verjetnih destinacij za igralce kot so Jadon Sancho, Jack Grealish, Jude Bellingham in James Maddison.

>>Nogomet se bo slej ko prej vrnil v normalen pogon, zato je pomembno, da smo na ta trenutek pripravljeni. Želimo si biti povsod najboljši in sedaj je čas za razpravljanje o načrtih, pogovore z igralci, abalizirati tekme. Nihče ne ve kako se bo nogometna tržnica odvzvala na nastalo situacijo in kateri klubi bodo morali prodati igralce. To lahko kot Manchester United izkoristimo, saj smo velik klub z dobrimi financami in prepričan sem, da smo sposobni izpeljati posle, ki si jih želimo,<< je optimističen Ole Gunnar Solskjaer.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 2 Povprečje: 5]