MANCHESTER UNITED

Jose Mourinho: “Manchester United bo letos lovil naslov!”

Portugalski nogometni strokovnjak Jose Mourinho, ki je letos postal novi trener Manchester Uniteda že poudarja, da bodo “Rdeči vragi” v prihajajoči sezoni dali vse od sebe, da osvojijo premierligaški naslov.


vir: facebook
vir: facebook

Dejstvo je, da United angleške Premier lige ni osvojil odkar je v pokoj leta 2013 odšla legenda kluba Sir Alex Ferguson. Lansko sezono so “Rdeči vragi” zaključili na za njih skromnem petem mestu, medtem ko so za vodilnim Leicestrom zaostali za velikih petnajst točk. To peto mesto pa sicer pomeni tudi to, da Manchester United v prihajajoči sezoni ne bo igral v Ligi Prvakov.

“Želim si postati prvak” je dejal Mourinho. “Ampak reči to, preden se sezona začne, da je naš cilj top štiri? Top štiri ni naš cilj. Želimo si igrati in postati prvaki!”

“Ob podpisu pogodbe ni bilo nobenega ultimata” je dejal Jose. “Sporočilo s strani glavnih mož kluba in Mr. Woodwarda je bilo: vzemi tvoja tri leta, opravi svoje delo, izboljšaj celotno ekipo in v obdobju treh let nas pripelji nazaj tja, kamor spadamo – na vrh.”
“Moje sporočilo njim pa je bilo, da si želim naslov osvojiti že v prvi sezoni,” je za konec še dodal Mourinho.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]