OSTALI KLUBI

Fabio Borini pred povratkom v Premier ligo

Bivši napadalec Sunderlanda in Liverpoola Fabio Borini se je januarja pridružil Hellas Veroni iz AC Milana, a se bo najverjetneje poleti vrnil v Premier ligo.


Aston Villa se želi okrepiti z italijanskim napadalcem, ki že ima izkušnje z igranjem v Premier ligi, kjer je branil barve Sunderlanda in Liverpoola. 29-letni Fabio Borini je poleg Aston Ville privabil tudi zanimanje Crystal Palaca in bo poleti na voljo brez odškodnine, saj mu poteče pogodba s Hellas Verono. Borini se je Hellasu pridružil januarja letos in podpisal zgolj šestmesečno pogodbo, pred tem pa branil barve AC Milana, ki je Sunderlandu poleti 2018 plačal 5 milijonov funtov za Italijana.

Borini je bil pred leti 10,5 milijonska okrepitev Liverpoola, a na Anfieldu ni prikazal svojih najboljših predstav, zato je kmalu zapustil Merseyside in se preselil k Sunderlandu. To sezono je Borini zaigral le na osmih tekmah in zabil dva zadetka, eden izmed njih je bil zadetek na senzacionalni zmagi Hellasa proti Juventusu v začetku februarja. Ko bo Borini poleti postal prost igralec, se bosta za njegov podpis borila Aston Villa in Crystal Palace, prav tako pa se omenja tudi Fiorentina, a naj bi bil Borini naklonjen vrnitvi v Anglijo. Fabio Borini je na 111 nastopih v Premier ligi zabil 16 zadetkov, v tem času pa zaigral za Chelsea, Liverpool in Sunderland, eno sezono pa preživel pri Swansea Cityju v Championshipu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]