OSTALI KLUBI

Coutinho sedaj na radarju Newcastle Uniteda

Brazilec je bil v zadnjih tednih povezovan z mnogimi premierligaškimi klubi in vrnitvijo v Premier ligo, sedaj se je v bitko zanj vmešal še Newcastle United.


Philippe Coutinho še vedno upa na povratek v Premier ligo, kjer je med letoma 2013 in 2018 že blestel v dresu Liverpoola, a jih potem zapustil in se odpravil v Barcelono. Največ se je zadnje tedne omenjal londonski Chelsea, a do dogovora zaenkrat še ni prišlo. V bitko zanj a bi se lahko vmešal še Newcastle United, še posebej, če bo na klop Srak sedel Mauricio Pochettino. Slednji je glavni kandidat za prevzem Newcastla in bi si v Newcastlu zagotovo v svoji ekipi želel igralca kova kakršen je Coutinho.

Brazilcu je kot kaže usojeno, da zapusti Barcelono letošnje poletje, saj je že letošnjo sezono preživel na posoji pri Bayernu v Nemčiji, a ga slednji ne nameravajo odkupiti. Njegov agent je javno izpostavil željo po povratku v Premer ligo in Chelsea je bil prvi resni kandidat, a prav tako kot Bayern, tudi Chelsea ne namerava izenačiti zahtevane odškodnine v višini 87 milijonov funtov za 27-letnega vezista. Pochettino je želel Coutinha pripeljati že v Tottenham, a je to željo gladko zavrnil predsednik Spursov Daniel Levy. Če bo Argentinec ssedel na klop Srak, mu bodo bogati lastniki zagotovo uresničili to željo.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]