OSTALI KLUBI

Leicester po napadalca v Bundesligo

27-letni napadalec Borussie iz Monchengladbacha Alassane Plea je privabil zanimanje Leicester Cityja, saj je blestel v letošnji sezoni Bundeslige.


Leicester City želi okrepiti napad z fantastičnim napadalcem Borussie iz Monchengladbacha, Alassaneom Pleo. 27-letni Alassane Plea je poleg Leicestra tarča tudi rivalov Lisic iz Premier lige, Manchester Uniteda. Slednji so bili že v žačetku tedna v stikih z Francozom, poročajo nemški mediji. Občasni francoski reprezentant naj bi sicer že bil v stikih z Manchester Unitedom, a je kljub temu bližje prestopu na King Power Stadium, k tretje uvrščeni ekipi angleške Premier lige.

Leicester je skozi celotno sezono spremljal Francoza na tekmah Bundeslige, kjer je na dvaindvajsetih nastopih zabil osem zadetkov in dodal sedem asistenc. Tokrat pa ni prvič, da se Lisice zanimajo za bivšega napadalca Nice in Lyona. Pred tem so se zanj zanimali poleti leta 2018, ko ga je takratni trener Claude Puel skušal pripeljati v konico napada, a se je takrat preselil k Borussii Monchengladbach. Claude Puel je bil tisti, ki ga je leta 2014 pripeljal v Nico. Z Borussio pa se je preizkusil tudi v Ligi Europa, kjer pa ni bil tako uspešen.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 1]