LIVERPOOL OSTALI KLUBI

Koulibaly bo zapustil Napoli le za vrhunski klub

Napoli je pripravljen prisluhniti ponudbam za Kalidouja Koulibalyja, a se bodo morali sprijazniti, da zanj trenutno ne bodo prejeli željenih 100 milijonov evrov.


Everton in Tottenham sta kluba, ki se najbolj resno zanimata za Senegalca. Tako Carlo Ancelotti, kot tudi Jose Mourinho imata velike ambicije za svoja kluba, in ju želita okrepiti z enim najboljših branilcev na svetu. Carlo Ancelotti, trener Evertona, ima sicer pred Mourinhom sicer prednost, saj ima s Koulibalyjem že vzpostavljeno prav posebno vez, ki sta jo spletla med sodelovanjem pri Napoliju. Poleg omenjenih dveh klubov, se zanj iz Anglije zanima tudi Newcastle United, ki bo kaj kmalu gradil ekipo za prihodnost. Zelo ambiciozni kupci, a branilec ima za svojo prihodnost povsem jasne cilje.

Kalidou Koulibaly je pripravljen zapustiti Napoli le v primeru, da na njegova vrata potrka kateri izmed velikanov evropskega nogometa, ki mu bo zagotovil igranje na najvišjem nivoju. Liverpool, Paris Saint-Germain, Barcelona in Real Madrid so klubi, ki jih preferira 28-letni Senegalec. Trenutno Everton, Tottenham in Newcastle United niso tako privlačne destinacije, ki pa niso le iz ekonomskega vidika, ampak tudi tehničnega. Koulibaly si želi zaigrati v Premier ligi, zato ima iz izpostavljenih klubov Liverpool velike možnosti, da ga pripelja na Anfield, a zaenkrat Redsi (še) niso napravili stika z Napolijem. Edini uradni stik z Napolijem in branilcem je vzpostavil Paris Saint-Germain, ki Senegalcu ponuja pogodbo do leta 2025, ki mu bo na sezono prinesla kar 10 milijonov evrov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]