ARSENAL

Arsenal ima možnost pripeljati Maura Icardija

Arsenalu se je ponudila možnost, da na Emirates pripelje odličnega napadalca Maura Icardija, ki je trenutno sezono na posoji pri Paris Saint-Germainu.


Mauro Icardi je eden najnevarnejših napadalcev na svetu, a se je lani njegov odnos z milanskim Interjem zelo ohladil, čemur je sledil odvzem kapetanskega traku in posoja k Paris Saint-Germainu. V Parizu je nadaljeval svoj strelski pohod, a njegova prihodnost v prestolnici Francije še ni znana. Če ga Paris Saint-Germain ne bo odkupil od Interja, je zelo malo verjetno, da se bo vrnil v Milano, to pa pomeni, da bodo imeli možnosti za njegov podpis še drugi klubi.

Inter se je domislil, da bi Arsenalu ponudili Maura Icardija, v zameno pa bi se na San Siro preselil napadalec Pierre-Emerick Aubameyang. Slednji je že dalj časa na izhodnih vratih Arsenala, saj ne namerava podaljšati pogodbe s Topničarji, ki mu poteče naslednje poletje. Podobno kot Icardi ima tudi Gabonec neverjeten nos za zadetke. Bivši napadalec dortmundske Borussie bo moral biti prodan, če ga Arsenal ne želi izgubiti brez odškodnine, podobno kot lani Aarona Ramseyja. Menjava Aubameyanga za Icardija bi se lahko izvedla, če bosta obe strani zadovoljni z rapletom, a trenutno sicer Aubameyang ni na vrhu seznama želja Antonia Conteja. Slednji pogleduje proti Timu Wernerju in Driesu Mertensu, ki pa že imata snubce iz Premier lige, natančneje Liverpool in Chelsea.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]