MANCHESTER UNITED

Manchester United gre po Grealisha

Rdeči vragi pripravljajo ponudbo za zvezdnika Aston Ville Jacka Grealisha. Zanj so pripravljeni odšteti 50 milijonov funtov.


24-letni vezist Aston Ville Jack Grealish je bil že vso sezono pri vrhu na seznamu želja Manchester Uniteda. Njihovi skavti so ga spremljali na številnih tekmah v letošnji sezoni, kjer je bil ena redkih svetlih točk kluba iz Birminghama. Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je velik občudovalec Angleža in njegovih mnogih sposobnosti, a njegova dejanja izven igrišča so v preteklosti že ogrozile njegov prihod na Old Trafford. Kaznovan je bil s 150 tisoč funti kazni, saj se je marca udeležil zabave in bil nato vpleten v prometno nesrečo. S tem je na veliko kršil pravila samoizolacije.

Kljub temu se vodstvo Rdečih vragov, na čelu s Solskjaerjem strinjajo, da bi Jack Grealish veliko doprinesel Manchester Unitedu, prav tako pa so dobili tudi predvsem pozitivne odzive na delavnost in karakter 24-letnega Angleža. Rdeči vragi so glavni kandidati za njegov podpis, saj so ga spremljali že zadnjih 18 mesecev. Aston Villa naj bi zanj zahtevala sicer 70 milijonov funtov, a če bo četa Deana Smitha letos izpadla iz Premier lige, bo Grealish na voljo že za 50 milijonov funtov. Na to tudi pri Manchester Unitedu računajo, saj vse kaže na to, da bo Villa izpadla, saj je poleg Norwich Cityja in Watforda eden najslabših klubov v prvi ligi, dodatno pa so jim ponagajale še številne poškodbe.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]