MANCHESTER UNITED

Raje Grealisha kot Maddisona

Manchester United je spremljal Jamesa Maddisona več kot leto dni, a zanimanje za Jacka Grealisha in kriza koronavirusa sta prestop postavili pod vprašaj.


James Maddison bo kot kaže vsaj še eno sezono ostal pri Leicester Cityju, saj najverjetneje ne bo prestopil k Manchester Unitedu zaradi pandemije koronavirsua in njenih posledic. Prav tako pa naj bi Rdeči vragi v ospredje postavljali Jacka Grealisha. Manchester United je Jamesa Maddisona spremljal več kot leto dni, a Leicester zanj ne želi postavljati cene pred poletnim prestopnim rokom, ki se bo najverjetneje odprl konec avgusta.

Maddison ima pogodbo z Leicester Cityjem podpisano do poletja leta 2023 in Lisice so pred časom Maddisona že ocenile na približno 80 milijonov funtov, a ta cena bi se lahko zaradi ekonomske krize, ki sledi pandemiji koronavirusa lahko precej spremenila. Leicester je Maddisona kupil od Norwich Cityja za 24 milijonov funtov leta 2018, letos je zabil že devet zadetkov in novembra vknjižil svoj prvi nastop za izbrano vrsto Anglije.

Manchester United je že poskušal predčasno podpisati pogodbo s kapetanom Aston Ville, Jackom Grealishem, v mesecu februarju. Grealish in Maddison igrata na enakih položajih, a Grealish naj bi bil cenejši od Maddisona, še posebej če Aston Villa izpade iz Premier lige, zato so Rdeči vragi v ospredje postavili Jacka Grealisha.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]