FOKUS PREMIER LEAGUE

Aguero: Igralci se bojijo vrnitve prvenstva

Igralci se bojijo povratka Premier lige in nadaljevanja sezone po pandemiji koronavirusa, pravi napadalec Manchester Cityja Sergio Aguero.


Vodstvo Premier lige ima upanje, da se bo prvenstvo nadaljevalo od 8. junija, kar pomeni, da se bodo morali igralci vrniti na polne treninge že 18. maja. Vsi predstavniki premierligaških klubov se bodo danes (petek 1. maj) sestali in razpravljali o možnostih povratka tekmovanja. Premier liga je bila suspendirana 13. marca zaradi pandemije koronavirusa, a so vsi klubi predani temu, da se odigra preostalih 92 tekem. Vse tekme se bodo odigrale za zaprtimi vrati, brez navijačev, nekatere tekme pa bodo prenašali po televiziji. Svoje skrbi pa ne zadržuje zase zvezdnik Manchester Cityja, ki je razkril, da se večina nogometašev boji prehitrega povratka na zelenice.

>>Večina igralcev se boji, saj imajo doma otroke in družine. Tudi jaz se bojim, a sva s punco v strogi samoizolaciji in nisva v stiku z nikomer, tako da bom lahko okužil samo njo. Pravijo, da je veliko okuženih, ki sploh ne kažejo simptomov, a te kljub temu lahko okužijo. Zato sem vedno doma, morda sem okužen pa niti vem ne. Mislim, da bo veliko igralcev nervoznih ob povratku Premier lige, a ravno zato bodo zagotovo bolj previdni. Upam, da kmalu iznajdejo cepivo, ki bo ustavila to pandemijo in bomo normalno lahko nadaljevali svoja življenja,<< je povedal Argentinec Sergio Aguero.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]