ARSENAL OSTALI KLUBI

Fekir namerava ostati pri Betisu

Nabil Fekir je jasno poudaril in tudi sporočil vodstvu kluba, da je njegova namera kljub številnim snubcem ostati pri Real Betisu, a obstaja možnost, da ga bo Betis prisiljen prodati.


Nabil Fekir se je odlično privadil na življenje v Španiji, dobro so ga sprejeli v slačilnici in prejema samo pozitivne občutke s strani strokovnega štaba kluba. Prav tako je Fekir najdražji nogometaš Betisa, saj je ocenjen nekje med 40 in 50 milijoni funtov, njegova odkupna klavzula pa znaša skoraj 100 milijonov funtov. Kljub temu, da želi Fekir nadaljevati svojo kariero pri Betisu, pa le obstajajo nekatere možnosti o njegovem odhodu.

Ena izmed teh možnosti je klic katerega izmed španskih velikanov, Barcelone ali Real Madrida, ki ju je prepričala njegova adaptacija na La Ligo. Druga možnost pa je seveda “vojna” z ekonomijo, ki bo prejela hud udarec zaradi pandemije koronavirusa in kaj kmalu bi bil Betis prisiljen prodati svojega zvezdnika. Svoje oči so vanj usmerili že večji klubi, kot so Inter Milan, Arsenal in Newcastle United. Vodja zeleno-belih v letošnji sezoni je na 22 nastopih vknjižil sedem zadetkov in šest asistenc. Francoz nima nikakršnega namena menjati klub, razen v primeru, da na njegova vrata potrka šampionski klub, ki bo redno osvajal lovorike oz. vsaj konkuriral zanje in imel ambiciozen projekt. V to zadnjo kategorijo bi deloma spadal Newcastle United, ki je precej ambiciozen, a za konkurenčnost pri lovorikah pa bomo morali počakati še nekaj sezon.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]