CHELSEA

Mosesova prihodnost še neznana

Prihodost Victorja Mosesa, ki preživlja posojo pri milanskem Interju, je že vedno neznanka, a več bo znano ko oz. če se sezona nadaljuje, najkasneje pa v poletnem prestopnem roku.


Victr Moses še vedno čaka na razplet njegove prihodnosti na San Siru. Vsestranski Nigerijec je zelo zvest trenerju Antoniu Conteju že iz časov, ko sta sodelovala pri londonskem Chelseaju, kjer je bil Moses redno v začetni postavi ekipe Antonia Conteja. Mosesa sicer pri Interju zelo cenijo, a niso pripravljeni plačati polne cene 12 milijonov funtov, katero zanj zahteva predsednik Chelseaja, Roman Abramovich. Če se bo liga nadaljevala bodo pri Interju razmislili o pogajanju za zahtevano ceno, v nasprotnem primeru pa pričakujejo nekolikšnje znižanje odkupne cene, saj želijo obdržati Nigerijca.

Ne glede na to situacijo želi Inter okrepiti svojo desno stran in na vrhu seznama želja najdemo Federica Chieso. V primeru, da Moses ne bo ostal pri Interju, Conte razmišlja o mlademu Tibu Persynu, ki je član mlajših selekcij milanskega kluba. Persyn ima veliko napadalnih kvalitet in konstantno napreduje, tako da mu bo Inter podaljšal pogodbo do leta 2023, a zaenkrat ostaja pri mlajših selekcijah. Parsyn je enake starosti kot Esposito, ki je že dobil priložnost pri prvi ekipi in tudi že zabil prvi zadetek v črno-modrem dresu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]