MANCHESTER CITY

Barca in Manchester City blizu dogovora

Barcelona in Manchester City sta blizu dogovora glede prestopa Nelsona Semeda v Anglijo, Joao Cancelo pa bo najverjetneje potoval v nasprotno smer.


Pep Guardiola želi v svojo ekipo pripeljati Nelsona Semeda in je zanj pripravljen ponuditi več različnih ponudb, sedaj pa je na Barceloni, da odloči, katera jim najbolj ustreza. Med temi ponudbami najdemo tudi Joaa Cancela, ki ga je City pripravljen poslati v Barcelono v zameno za Semeda, a bi morali poleg njega Kataloncem plačati še nekaj odškodnine, saj je Semede višje ocenjen na trgu kot pa Cancelo. Najverjetneje se bo posel sklenil v prihajajočih se tednih.

Barcelona je dala Semedovemu agentu, Jorgeju Mendesu, zeleno luč za pogajanje glede Portugalčevega odhoda v Anglijo. Katalonci želijo za Semeda 45 milijonov evrov, so pa tudi naklonjeni menjavi igralcev. Pogajanja o podaljšanju pogodbe Semeda na Camp Nou so se pred kratkim zaključila, a kljub temu ima Portugalec pogodbo s Barcelono do leta 2022, zato bo moral letos zapustiti klub, preden mu cena še bolj pade. Semedo je bil že na izhodnih vratih Barcelono lansko poletje, a so ga komaj zadržali in letos je dobil precej večjo minutažo kot v prejšnji sezoni. Sedaj se je situacija nekoliko spremenila zaradi pandemije koronavirusa in City je zelo naklonjen v Barcelono poslati Cancela, ki se v Angliji ni dobro znašel, zato pa menijo, da bo s Semedom drugače.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]