MANCHESTER CITY

Guardiola želi čudežnega dečka

Na tekmi FA pokala proti Liverpoolu je 18-letni Billy Gilmour navdušil mnoge, še posebej pa Pepa Guardiolo, ki ga želi pripeljati na Etihad.


Billy Gilmour si je s sijajno predstavo proti Liverpoolu, na kateri je prejel tudi naziv najboljšega igralca tekme, nakopal kar nekaj snubcev. Nad najstnikom je zelo navdušen Pep Guardiola, ki Gilmoura skupaj z Philom Fodenom vidi kot prihodnost Manchester Cityja. Poleg Manchester Cityja sta se za mladeniča ogrela tudi španska velikana Barcelona in Real Madrid.

Chelsea je Gilmoura pripeljal iz škotske ekipe Rangers leta 2017 za odškodnino pol milijona funtov, z vsemi bonusi vštetimi. 18-letnik je uspešno prestal Chelseajevo nogometno akademijo in se prebil do članskega nogometa in takoj navdušil. Trenutno je od debija v avgustu zbral šest nastopov, nazadnje v zmagi proti Liverpoolu z 2:0. Navdušenja ne skriva tudi trener Londončanov Frank Lampard, ki je namignil da bi Gilmour lahko dobil več priložnosti ob odsotnosti Matea Kovačića zaradi poškodbe, ki jo je staknil ravno proti Redsom.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]