ARSENAL

Arteta: Nismo kontaktirali Reala glede Ceballosa

Trener Arsenala Mikel Arteta je zavrnil govorice o kontaktiranju Real Madrida glede odkupa Danija Ceballosa, ki sezono preživlja na posoji pri Topničarjih.


Španski vezist Dani Ceballos je trentno na posoji pri londonskem Arsenalu, po sezoni pa naj bi se vrnil v matični Real Madrid, saj v dogovoru ni bilo klavzule za kasnejši odkup po koncu posoje. Ceballos je solidno otvoril svojo epizodo pri Arsenalu in se prebil v prvo postavo, a se kmalu poškodoval in bil z igrišč odsoten dva meseca. V tem času je izgubil svoje mesto v začetni enajsterici Topničarjev, januarja pa se je celo omenjalo da bo Arsenal preklical njegovo posojo. Španec se sicer na zadnjih tekmah vrača na stara pota, odigral je pet tekem, od tega dve v začetni enajsterici.

>>Nismo imeli nikakršnega stika z Real Madridom glede Danija. Vrnil se je, igra, kaj bo sledilo pa bomo videli proti koncu sezone,<< je bil kratek in jedrnat Mikel Arteta.

Če bodo Topničarji želeli obdržati 23-letnega Ceballosa, bodo morali kmalu ukrepati, saj Španec v pogodbi nima vključene možnosti odkupa po koncu posoje, kar pomeni da je njegova usoda v rokah Real Madrida.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]