MANCHESTER CITY

Laporte: Vrnil se bom močnejši

Branilec Manchester Cityja Aymeric Laporte verjame, da se bo po poškodbi vrnil močnejši kot kdajkoli prej, ko se nogomet vrne na normalne tire.


Šport v Angliji je trenutno na eni najdaljših premorov v zadnjih desetletjih, saj je zaradi pandemije koronavirusa celotna država pod strogo karanteno. Laporte ima tako več časa, da uspešno odpravi poškodbe, ki so ga v letošnji sezoni omejile le na osem nastopov za Manchester City. Izpustil je večino trenutne sezone, saj je septembra na tekmi proti Brightonu utrpel hudo poškodbo kolena, tisto tekmo je City dobil s kar 4:0. Mesec dni prej je podobno poškodbo kolena utrpel Leroy Sane. Laporte se je na nogometne zelenice vrnil januarja, a kot kaže nekoliko prehitro, saj je kmalu zatem februarja znova odšepal z igrišča na tekmi osmine finala Lige Prvakov, na kateri je Manchester City premagal Real Madrid z 2:1. To je bila tudi zadnja tekma aktualnih angleških prvakov pred prekinitvijo sezone.

>>Ta poškodba je bila ena najhujših izkušenj v mojem življenju, a sem močan in mislim, da se bom vrnil močnejši. Po tekmi z Realom smo opravili preiskave in odkrili, da poškodba ni hujše narave, tako da bi okreval že v tednu dni, a nato je prišla trenutna situacija s koronavirusom. Sedaj sem popolnoma OK in lahko brez težav odigram preostanek sezone,<< je optimističen Aymeric Laporte.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]