MANCHESTER CITY

Manchester City išče nove veziste

Po tej sezoni bo ekipo Manchester Cityja zagotovo zapustil Fernandinho, njegovemu vzoru pa bi lahko med drugimi sledil še Riyad Mahrez.


Poročali smo že, da se Manchester City, poleg Manchester Uniteda, zanima za Španca Saula Nigueza iz Atletico Madrida, sedaj pa bi lahko na Etihad pripeljali še Miralema Pjanića. Epizoda reprezentanta Bosne in Hercegovine v Juventusu bi se lahko poleti končala, pa čeprav je Pjanić redno v začetni enajsterici in se trener Maurizio Sarri stalno zanaša na njegove kvalitete na sredini igrišča. Kljub temu pričakujejo, da bo Pjanić zamenjal klub, najbolj pa se omenja prav Manchester City. Zanj je zanimanje pokazal tudi Chelsea, ki bi v zameno zanj lahko ponudil Jorginha, a je bolj verjetno, da se bo Pjanić preselil v Manchester.

Sedaj bi bil za Juventus idealen čas za prodajo, saj bi zanj lahko iztržili še kar nekaj denarja, saj ima slednji pogodbo s Staro damo še do leta 2023, prav tako pa bo aprila dopolnil 30 let. Juventus bi lahko z sredstvi, ki bi jih prejel od Pjanićove prodaje, v Torino pripeljal katerega izmed igralcev na listi želja Maurizia Sarrija. Slednji si ponovno želi snidenja z že omenjenim Jorginhom iz Chelseaja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]