MANCHESTER UNITED

Lukaku: Ole me je prosil, da ostanem

Romelu Lukaku priznava, da ni imel več energije, da bi ostal na Old Traffordu, kljub temu da ga je Ole Gunnar Solskjaer prosil naj ostane.


Lukakujev prestop v Serie A lanskega avgusta je končal njegovo dvoletno kariero v dresu Manchester Uniteda, kjer je za svoje predstave prejemal veliko kriticizma, še posebej v drugi sezoni na Old Traffordu. ole Gunnar Solskjaer je septembra dejal, da je bila pravilna odločitev dovoliti Lukakuju oditi, saj je njegov odhod odprl vrata Masonu Greenwoodu v prvo ekipo.

>>Ena slaba sezona se lahko pripeti vsakomur, a zame je bilo to konec. Saj veste kaj se je zgodilo za zaprtimi vrati. Bila je izjemno težka situacija zame in imel sem na voljo odhod, kjer bi se učil še druge aspekte nogometne igre ter igral za nekoga, ki me res želi. Ole je želel, da ostanem, a sem mu povedal, da nimam več energije. Vse zahvale gredo njemu, saj me stalno podpiral in mi pomagal prestopiti v Inter. Manchester United se pomika v pravo smer, pripeljali so prave igralce. Ole opravlja dobro delo in rezultati se bodo pokazali kmalu,<< je v intervjuju na Youtubu z Ianom Wrightom povedal Romelu Lukaku.

Lukaku je za Manchester United na 96 nastopih zabil 42 zadetkov, pri Interju pa je v še boljši strelski formi, saj je za črno-modre letos zabil 23 golov na 35 tekmah.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]