TOTTENHAM

Joe Cole: Pravilna odločitev Tottenhama

Joe Cole, nekdanji nogometaš Chelseaja in Liverpoola, verjame, da je bil Jose Mourinho prava menjava za Mauricia Pochettina na stolčku Tottenhama.


Jose Mourinho je prevzel mesto trenerja, potem ko je bil novembra odpuščen Mauricio Pochettino. Portugalec se je soočal z veliko mero kriticizma, zaradi izpada iz Lige Prvakov in FA pokala, na prvenstveni lestvici pa zasedajo osmo mesto. Joe Cole, ki je igral pod vodstvom Joseja Mourinha v prvi epizodi pri Chelseaju, je prepričan, da ima Mourinho, podobno kot Pochettino, v ekipi nekaj igralcev, ki se bližajo koncu vrhunca svojih karier.

>>Jose je v zahtevni situaciji. Mediji je veliko ljudi, ki mu nasprotujejo in ga ne marajo. Zelo hitro se spravijo nadenj, še posebej zato ker je v svoji trenerski karieri tako uspešen. Zamenjava trenerja pri Tottenhamu je bila prava odločitev. Mourinho potrebuje le nekaj časa in Daniel Levy mu mora pripeljati igralce, ki jih želi. Potem bomo zagotovo spremljali zelo močan Tottenham, trenutno pa so v času prenove ekipe,<< je prepričan nekdanji reprezentant Anglije, Joe Cole.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]