CHELSEA

Hazard skrivnosten glede Lukakujevega prestopa

Eden Hazard se v zadnjih dneh ni želel vključiti v govorice okoli vrnitve Romela Lukakuja k Chelseaju, a je ob enem dejal, da si želi v prihodnosti na Stamford Bridgeu sodelovati z najboljšimi nogometaši.


vir: metro.co.uk
vir: metro.co.uk

Lukaku je namreč konec maja izrazil, da si želi zapustiti Everton še to poletje. Prav od takrat naprej so vedno glasneje pojavljajo govorice, da bi se belgijski napadalec lahko pridružil svojemu bivšemu klubu.
23-letni napadalec, ki trenutno na EURO uspešno zastopa belgijske barve, se je k Chelseaju preselil avgusta 2011, a je bil kaj kmalu poslan na posodo v West Bromwich in za tem še v Everton. Prav k naslednjim je nato tudi prestopil, in sicer julija 2014, po tem ko je za “Bluese” v treh letih zbral le 15 nastopov. Od samega prestopa h “Karamelam” pa je Lukaku redno eden izmed najbolj vročih napadalcev na otoku. Za Everton je namreč do sedaj skupmno gledano zbral že 108 nastopov, dosegel pa je zavidljivih 45 zadetkov.

Ko so Hazarda v zadnjih dneh vprašali, če bo v prihodnosti pri Chelaseaju igral skupaj z reprezentančnim kolegom pa dejal slednje: “Ne vem, ne želim govoriti o tem. Vem pa, da je Romelu odličen napadalec in dobra oseba. Sva namreč tudi velika prijatelja.” Ter ob tem dodal še: “Vedno je dobro igrati z najboljšimi na svetu.”

Ali se bo Lukaku vrnil na Stamford Bridge, pa bomo sicer videli že kmalu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]