ARSENAL PRESTOPNI ROK

Arsenal z novim klubskim rekordom!

Navijači topničarjev si verjetno niti v najboljših sanjah niso predstavljali, da bo njihov klub letos tako zapravljiv. Nekaj tednov za tem, ko je Unai Emery razkril, da ima za nakupe na voljo le 40 milijonov, je na Emirates prispela nova rekordna okrepitev. Govora je seveda o Nicolasu Pepeju. 


24-letnik je nazadnje nastopal za Lille, kjer je lani v Ligue 1 prispeval 21 zadetkov in še 11 asistenc. Za hitronogega krilnega nogometaša so na Emiratesu odšteli kar 80 milijonov evrov, kar je največ v klubski zgodovini. Že pred tem je sicer v London za 30 milijonov prišel mladi branilec William Saliba (€30m). Če temu dodamo še 6 milijonov, ki so jih pri Arsenalu odšteli za Brazilca Gabriela Martinellija, so topničarji letos porabili že krepko več kot 100 milijonov evrov.

Sedaj se govori, da bi finaliste lanske izvedbe Lige Europa utegnil okrepiti tudi Celticov levi bočni branilec Kieran Tierney. Škotov prestop pa je v veliki meri odvisen tudi od tega, ali se bodo pri Arsenalu uspešno znebili Shkodrana Mustafija, za katerega se zanimajo pri Monacu.

https://twitter.com/Arsenal/status/1156950479127101441

Nicolas Pepe (Lille). Vir: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB