MANCHESTER UNITED PRESTOPNI ROK

Zamenjava sezone: Dybala na Old Trafford, v Torino Lukaku?

Že od konca pretekle sezone se Romelu Lukaku nahaja na izhodnih vratih kluba z Old Trafforda. Belgijski napadalec si odhoda želi predvsem zaradi želje po večji minutaži, čepraj je Ole Gunnar Solskjaer kar nekajkrat poudaril, da na belgijskega napadalca še kako računa.


Skozi večino prestopnega roka se je za bivšega napadalca Evertona zanimal Inter, ki je uradno poslal tudi dve ponudbi. Rdeči vragi so obe ponudbi gladko zavrnili, saj nista bili niti blizu £75m, kolikor za Lukakuja zahtevajo 20-kratni angleški prvaki. V zadnjih dneh se je v bitko za podpis najboljšega strelca v zgodovini belgijske reprezentance vmešal še aktualni prvak Serie A Juventus, ki je na presenečenje mnogih v Teater Sanj pripravljen poslati Paula Dybalo!

Sky Sports je v začetku tega tedna poročal, da sta Juventus in Manchester United že dosegla dogovor za zamenjavo omenjenih igralcev, težava pa je nastala pri osebnih pogojih Paula Dybale. Trenutno je po pisanju Italijanskih medijev zadnja beseda napadalnega vezista Juventusa ključna. V primeru, da ‘La Joya’ zavrne ponudbo Manchester Uniteda, bo prestop zagotovo padel v vodo in bo Romelu Lukaku (vsaj do zime) še naprej član Manchester Uniteda. Argentinec si po nekaterih navedbah na Otoku želi kar 15 milijonov letne plače, Lukaku pa bi v Torinu na sezono zaslužil 9 milijonov.

Kje bo kariero nadaljeval Romelu Lukaku? Vir: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]