CHELSEA PRESTOPNI ROK

Lampard že ima menjavo za Girouda

Pisali smo že, da je Olivier Giroud na izhodnjih vratih Londončanov. Zanj se pojavlja  zanimanje tako iz Premier lige, kot tudi iz Serie A, natančneje milanskega Interja. Frank Lampard ima načrt Girouda zamenjati z njegovim rojakom.


Glavna tarča modrih je 23-letni napadalec Lyona Moussa Dembele, ki zadnji dve sezoni blesti v Franciji kljub temu, da je njegov klub v rahli rezultatski krizi, saj zasedajo šele 12. mesto v francoski Ligue 1. Precej pod pričakovanji za klub, ki redno nastopa v ligi prvakov, prihodnji mesec jih čakata obračuna osmine finala proti Juventusu.

Dembele je v dveh sezonah pri Lyonu zabil 33 golov in si podvojil tržno vrednost od prihoda, tako da po informacijah portala TransferMarkt, sedaj znaša 40 milijonov evrov. Vodstvo francoskega kluba je sicer podalo uradno izjavo, da nimajo namena prodati Dembeleja za nikakršno ceno. Uradne ponudbe s Stamford Bridgea še ni bilo vendar je jasno, da bo morala biti ponudba astronomska če želijo omehčati vodstvo sedemkratnih francoskih prvakov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]