MANCHESTER UNITED

52-letni Italijan želi na Unitedov stolček

Potem ko je karizmatični Massimiliano Allegri poleti zapustil Staro damo, s katero je osvojil 5 naslovov v Serie A, sedaj išče pot nazaj v trenerske vode.


Priložnost vidi pri Manchester Unitedu, saj naj bi po poročanju medijev z otoka v naslednjih mesecih odletel Ole Gunnar Solskjaer v primeru, da ne bo izboljšanja rezultatov. United je na zadnjih šestih tekmah zmagal le dvakrat, kar je za klub takšnega slovesa skromen izkupiček.

Allegri naj bi imel snubce po celotni Evropi, vendar je po poročanju Daily Maila pripravljen sprejeti le ponudbo Rdečih vragov. Solskjaer se ne počuti ogroženega, je pa priznal, da je bila torkova tekma proti Cityju najslabša predstava njegovih varovancev v tej sezoni. Iz ozadja celotno dogajanje opazuje nekdanji trener Tottenhama, Mauricio Pochettino. Argentinec prav tako ne skriva želje o prevzemu 20-kratnih angleških prvakov.

Med privrženci Uniteda se vse več pojavljajo nezadovoljstva nad Norvežanom, čeprav so bila v preteklosti osredotočena predvsem na igralce, ki niso kazali iger, ki se spodobi za njihov grb. Bo Solskjaer sedmi trener, ki bo predčasno zapustil trenerski stolček v tej sezoni Premier lige?

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 2 Povprečje: 3]