PRESTOPNI ROK

DNEVNI PREGLED DOGAJANJA NA NOGOMETNI TRŽNICI – 26. 1.

West Ham bo očitno obdržal enega svojih pomembnejših mož, Arsenal se pogaja z udeležencem finala lanskega Svetovnega prvenstva, Newcastlovi posli pa so še enkrat več padli v vodo.


URADNO

Dogovor med Newcastlom in Laziem je očitno propadel. Jordan Lukaku, brat napadalca Manchester Uniteda, tako ostaja v Italiji. Rafa Benitez ni želel podati izjave o poslovanju kluba, a navijači Toona gotovo ne bodo zadovoljni s poslovanjem lastnika Mika Ashleyja.

Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports

GOVORICE

Marko Arnautović: “Ostajam v West Hamu!” Avstrijec je s to izjavo utišal namigovanja o prestopu na Kitajsko v zimskem roku. Precej časa njegovo stališče ni bilo znano, prejel je namreč 2 bogati ponudbi, eno iz Šanghaja in drugo iz Guangdžova. Hammersi pa se še vedno pogovarjajo s Celto glede prestopa Maxija Gomeza. Španski klub od Angležev zahteva plačilo njegove odkupne klavzule, ki znaša dobrih 43 milijonov funtov.

Arsenal se resno ogreva za nakup Ivana Perišića. Hrvaškega reprezentanta Inter ni pripravljen pustiti na posojo v London, zanima ga samo nakup, Emery pa je že izjavil, da Arsenal v tem roku ne bo kupoval. Obe strani bosta predvidoma pogajanja nadaljevali v naslednjih dneh.

Mauricio Pochettino: “Delamo na tem, da pripeljemo nove igralce, a ne samo zaradi poškodb.” Strateg Tottenhama je zatrdil, da klub ne bo panično kupoval, ampak bo pripeljal le tiste igralce, za katere bo ocenil, da bodo izboljšali ekipo. “Da nadomestimo poškodovane imamo dovolj talenta tudi med rezervisti” je še dodal Argentinec.

Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]