LIVERPOOL

Timo Werner si želi posebne številke pri Liverpoolu

Timo Werner je pred časom že priznal, da bi z veseljam zaigral za Liverpool, medtem pa Redsi nameravajo izenačiti njegovo odkupno klavzulo in ga pripeljati na Anfield.


Na začetku naslednje sezone bi lahko Timo Werner že bil igralec Liverpoola. Redsi so vodilni v lovu na Nemca in na Anfieldu so zelo optimistični, da bo Werner naslednjo sezono okrepil njihov napad. Slednji se je že navduševal nad možnostjo sodelovanja z Jurgenom Kloppom, ki je pripravljen zanj plačati 50 milijonov funtov, kolikor znaša njegova odkupna klavzula, ki poteče konec aprila, zato ima Liverpool le še mesec časa, da uredi prestop.

Če se bo Werner preselil na Anfield, bo padel v veliko konkurenco v napadu ob Mohamedu Salahu, Robertu Firminu in Sadiu Maneju, a se je pripravljen boriti za svoje mesto v napadu. Angleški mediji so že diskiturali, katero številko naj bi pri Liverpoolu nosil Werner, saj so številke 9, 10 in 11 oddane že omenjeni trojici v napadu Redsov. A obstaja številka, ki jo Nemec preferira. To je številka 19, katero je nosil v Stuttgartu, kjer se je prebil na nogometno sceno, zato bi si jo zagotovo z veseljem znova nadel. Pri RB Leipziu Werner trenutno nosi številko 11, a to si pri Liverpoolu lasti Mohamed Salah.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]