MANCHESTER UNITED

Igralec Real Madrida ima neverjetno ceno

Manchester United je nameraval na Old Trafford pripeljati 21-letnega vezista Real Madrida Federica Valverdeja, a je Beli balet zanj postavil neverjetno ceno.


Potem ko je Manchester United Real Madridu poslal povpraševanje za mladega kreatorja Federica Valverdeja, so na Santiagu Bernabeu zanj postavili neverjetno, astronomsko ceno v višini kar 450 milijonov funtov. 21-letni Valverde se je v letošnji sezoni prebil v prvo ekipo Reala in s svojimi predstavami dokazal, da si zasluži nositi dres Belega baleta. Mnogi ga primerjajo celo z legendo Liverpoola Stevenom Gerrardom. Trener Reala Zinedine Zidane mlademu Urugvajčanu priložnost večinoma ponuja s klopi, nekaj tekem pa je začel tudi od prve minute.

Ole Gunnar Solskjaer na veliko preiskuje nogometni trg in išče okrepitve, ki bi Rdeče vrage popeljali nazaj v vrh evropskega nogometa. Federico Valverde je naslednji na seznamu želja, še posebej ker so na Old Traffordu mnenja, da se bo Valverde zelo ujel z januarsko okrepitvijo, Portugalcem Brunom Fernandeses, ki je odlično začel svojo epizodo pri Manchester Unitedu. A do tega prestopa več kot očitno ne bo prišlo, saj je cena za Urugvajca, ki jo je postavil Real neverjetna in postavljena z namenom, da odbije zanimanje za talentiranega vezista.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]