LIVERPOOL

Švicar na poti v Španijo

Kariera Xherdana Shaqirija pri Liverpoolu je najverjetneje končana po dveh letih od prestopa iz Stoke Cityja za 13 milijonov funtov.


Liverpool je pripravljen prisluhniti ponudbam za Švicarja Xherdana Shaqirija, ki je letos v Premier ligi od prve minute začel zgolj dve tekmi v Premier ligi, predvsem zaradi poškodb mečne in zadnje stegenskem mišice. A tudi kadar je bil 28-letni krilni napadalec pripravljen zaigrati, se je večinoma znašel na klopi za rezervne igralce, saj sta tako Mohamed Salah in Sadio Mane v odličnih formah in zacementirana v začetni enajsterici Liverpoola.

Direktor Liverpoola Michael Edwards za Shaqirija pričakuje ponudbo okoli 28 milijonov funtov, kar je več kot dvakrat toliko, kot so oni plačali zanj Stoke Cityju. Edwards je znan po tem, da za odlično ceno proda igralce, ki si jim je iztekel čas na Anfieldu. Mamadou Sakho, Danny Ings, Jordan Ibe in Dominic Solanke so le eni izmed tistih, ki jih je Liverpool prodal z dobičkom, čeprav niso pustili prav velikega pečata na Anfieldu. Roma, Sevilla in CSKA Moskva so med klubi, ki se zanimajo za Švicarja, a kot kaže so najbolj resni prav Španci.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]