LIVERPOOL

Havertz pripravljen na korak naprej

Kai Havertz velja za enega največjih mladih talentov na svetu, saj je pri komaj 20 letih že eden nosilcev igre pri Bayerju iz Leverkusna.


Kai Havertz je 20-letni vezist Bayerja iz Leverkusna, ki je že zbral več nastopov za izbrano vrsto Nemčije in je eden najboljših mladih igralcev na svojem položaju. Kljub rosnim letom igra z neverjetno zrelostjo in poveljuje osrčju igrišča na nemških zelenicah. Zbudil je mnoga zanimanja največjih klubov v Evropi, med drugimi se zanj zanimajo tudi pri Bayernu, Barceloni in Real Madridu, prav tako pa je močno navdušil svojega rojaka na klopi Liverpoola, Jurgena Kloppa.

Liverpool bi si z veseljem zagotovil prihodnost na sredini igrišča, saj se Jordan Henderson in Gini Wijnaldum bližata 30. letu starosti, James Milner je ta mejnik že presegel, Naby Keita pa naj bi poleti zapustil Redse in se vrnil v Leipzig. Havertz bi tako s Fabinhom tvoril dolgotrajno prihodnost na sredini igrišča. Problem bi bila morda njegova odškodnina, saj glede na to za kakšen talent gre in veljavnost njegove pogodbe do poletja 2022, bi le ta lahko znašala okoli 100 milijonov funtov. Prav tako je nemškim medijem Havertz pred kratkim zagotovil, da je pripravljen za korak naprej v svoji karieri in se že veseli novega izziva, še posebej v tujini.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]