CHELSEA

Giroud poleti le v Inter?

Že januarja je Inter z Antoniom Contejem lovil svetovnega pravaka s Francijo, Olivierja Girouda, ki mu poleti poteče pogodba s Chelseajem.


Sedaj ko se bliža konec Giroudove pogodbe s Chelseajem, bi se mu končno uresničile želja, da nastopi za milanski Inter, kamor se je želel preseliti že v januarskem prestopnem roku. V Milanu pri Interju vidi nov izziv v karieri in všeč mu je zgodba, ki jo tam piše Antonio Conte. Slednji pa bi bil več kot zadovoljen, če se mu bo Giroud končno pridružil in postal menjava Romeluju Lukakuju. Inter bo poleti skoraj zagotovo zapustil mladi as Lautaro Martinez, ki je na radarju Barcelone, tako da bo imel Francoz zagotovljene kar nekaj minutaže na San Siru.

Inter je Giroudu pripravljen ponuditi kar triletno pogodbo, kljub temu, da jih Francoz šteje že 33. A za pridobitev te pogodbe bo moral francoski napadalec pristati na nekoliko nižjo plačo. Trenutno Giroud pri Chelseaju zasluži okoli osem milijonov evrov na sezono, pri Interju pa bi njegova letna plača znašala slabih šest in pol milijonov evrov. Inicialna pogodba bi Girouda na San Siro vezala za dve sezoni, tretja pa bi bila opcijska, ki jo lahko sproži klub ali se avtomatsko podaljša, če bo napadalec dosegel dogovorjene rezultate (število nastopov, zadetkov itd.).

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]