CHELSEA

Alexandre Pato pred prestopom v Chelsea

Alexandre Pato je včeraj uspešno prestal zdravniški pregled pred dokončno selitvijo v Chelsea. “Bluesi” so omenjenega nogometaša zvabili na Stamford Bridge na polletno posodo, po koncu sezone pa bodo imeli možnost Pata dokončno odkupiti.


vir: www.theguardian.com
vir: www.theguardian.com

Pato pred dokončno selitvijo v Chelsea ni mogel skrivati zadovoljstva:“Zelo sem srečen, to so bile moje sanje. Chelsea je sedaj moj novi dom in zahvaljujem se jim za vso podporo. Zahvala pa gre tudi vsem mojim navijačem, ki mi preko raznoraznih medijev nudijo podporo. Sam moram igrati čim bolje, nevem, kaj naj še drugega povem, ker sem res presrečen, da sem tu. Čim hitreje želim spoznati moje nove soigralce in čim prej zaigrati v Premier ligi.”

Naj vas za konec še spomnimo, kako se je Pato dokazoval v Braziliji, kamor je odšel leta 2013, ko je prestopil iz Milana v Corinthians. Kmalu po prestopu v omenjeni brazilski klub, ga je le ta na podlagi slabih iger, ki jih je prikazoval, prav hitro poslal na posodo v Sao Paulo, kjer je v eni sezoni zbral 59 nastopov, dosegel pa je tudi 19 zadetkov. Po odličnih prestavah pri slednjih se je kaj kmalu vrnil nazaj v Corinthians, kjer mu je pred prestopom v Chelsea uspelo zbrati trideset nastopov in doseči devet zadetkov. Alexandre je bil v preteklosti tudi član Brazilske reprezentance, za katero pa že od leta 2013 ni zaigral. Navkljub temu pa mu je za “selecao” doslej uspelo zabiti deset zadetkov.

Spodaj pa si lahko v videu ogledate njegove najboljše predstave, ki jih je nanizal za Sao Paulo.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]