OSTALI KLUBI

Mark Hughes: “Tudi v prihodnje bom trener Stoke Cityja”

52- letni strokovnjak Stoke Cityja je bil zadnje čase povezan s službo pri Chelseaju, a je danes na tiskovni konferenci pred tekmo FA pokala proti Crystal Palacu, kakršnekoli povezave z londonskimi modrimi odločno zanikal.


vir: www.sportsmole.co.uk
vir: www.sportsmole.co.uk

“V Premier ligi vedno obstajajo takšne in drugačne špekulacije glede prestopa določenih igralcev in trenerjev. Če ti gre dobro, si prej ali slej vključen v eno od špekulacij. Seveda je lepo biti omenjen, saj to jemljem kot potrdilo dobrega dela, a sem trenutno 100% osredotočen na Stoke in tako bo tudi ostalo. Za moj uspeh pa se lahko najbolj zahvalim igralcem, saj igrajo oni in ne jaz. Lepo je biti trener takšne ekipe.”

Mark Hughes je bil v preteklosti kot igralec že član Chelseaja. Med letoma 1995 in 1998 je za “The Blues” zbral zavidanja vrednih 95 nastopov, dosegel pa je tudi 25 zadetkov. Hughes je med drugim v svoji bogati nogometni karieri igral tudi za Manchester United,Barcelono, Southampton, Everton in nazadnje za Blackburn Roverse, vmes pa je bil posojen še v Bayern Munchen. Za valižansko izbrano vrsto je v 72 nastopih zbral 16 zadetkov.

Hughes pa se je v tiskovni konferenci dotaknil tudi trenutnega stanja v ekipi: “Tekmo proti “orlom” bo zagotovo izpustil Charlie Adam, prav tako je “out” tudi Geoff Cameron, ki ga pesti poškodba kolena. Marko Arnautovic je vprašljiv, ali bo lahko nastopil bo znano po jutrišnjem pregledu. Veseli pa me dejstvo, da poškodba kapetana Shawcrossa le ni tako huda. Sprva smo pričakovali, da bo odsoten najmanj en mesec, a bi se lahko vrnil že naslednji vikend.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB