OSTALI KLUBI

Everton se ne ustavlja

Angleški časnik poroča Football Insider poroča, da pri Evertonu razmišljajo o Jacku Grealishu, saj si Carlo Ancelotti želi okoli njega zgraditi ekipo.


Klub iz Liverpoola bo konkuriral Manchester Unitedu za podpis 24-letnega vezista Aston Ville, Jacka Grealisha. Vodstvo Evertona verjame, da lahko Grealisha zvabijo na Goodison Park, kjer bi lahko napredoval pod okriljem enega najboljših trenerjev na svetu in imel pomembno vlogo, saj bi bila ekipa grajena okoli njega. Aston Villa ima tako sedaj že dva izjemno resna in močna snubca za kapetana in skoraj nemogoče bo Grealisha obdržati na Villa Parku, tudi če si klub zagotovi obstanek.

Jack Grealish je bil pred kratkim močno kritiziran zaradi incidenta kršitve zaukazane stroge izolacije, ko je bil udeležen v prometno nesrečo in se kasneje še udeležil zabave v hiši Rossa McCormacka. A niti to ne bo ustavilo Manchester Uniteda in Evertona, saj njegove kvalitete na nogometni zelenici niso niti najmanj sporne in je bil eden najboljših posameznikov te sezone. Grealish je na 31 nastopih letos zabil devet zadetkov in dodal osem asistenc., zato bi bil tako za Everton kot tudi Manchester United odlična okrepitev. Klub z Merseysida pa bi s prihodom Grealisha močno pridobil na kvaliteti, še posebej če uresničijo še prestope drugih tarč poletnega prestopnega roka.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]