CHELSEA

Roma ponuja Pedru izhod

Pedru poleti poteče pogodba s Chelseajem in Španec je že potrdil, da se po koncu sezone poslavlja od kluba. Med potencialnimi destinacijami je tudi Rim.


Krilni napadalec Chelseaja Pedro je na radarju Rome, saj mu poleti poteče pogodba, ki je Chelsea ne bo podaljšal. To pomeni, da se bo Pedro k naslednjemu delodajalcu preselil brez odškodnine. 32-letnik je pred časom že uradno potrdil, da bo po petih letih zapustil Chelsea. V tem času je osvojil Premier ligo, FA pokal in Ligo Europa. V letošnji sezoni je nastopil zgolj na devetih tekmah, saj strateg Frank Lampard prisega na mlade igralce, zato tudi ni prišlo do podaljšanja pogodbe z izkušenim Špancem.

Roma je imela že od januarja pravico kontaktirati Pedra glede podpisa pogodbe. Zanj imajo na mizi pripravljeno letno plačo v višini 2.7 milijona funtov in bonuse, ki bi zvabili Španca v Večno mesto. Pedro, ki je v 65 nastopih za Španijo postal tudi Svetovni in Evropski prvak, ima tudi močno zanimanje iz ameriške lige MLS.

Chelsea pa poleti ne bo zapustil zgolj Pedro, saj se je Frank Lampard že zahvalil nekaterim igralcem, predvsem so to starejši nogometaši, ki jih bo legenda Chelseaja nadomestila z mlajšimi igralci.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]