MANCHESTER CITY

Barcelona lovi Cancela

Barcelona načrtuje lov na Joaa Cancela, ki je k Manchester Cityju prispel šele poleti, v menjavi z Danilom iz Juventusa.


Bočni branilec Manchester Cityja Joao Cancelo se je znašel na seznamu želja katalonskega velikana Barcelone, ki želi v nasprotno smer poslati Nelsona Sameda. Cancelo bi bil tako že drugič vpleten v menjavo igralcev, ki bo v naslednjem prestopnem roku precej popularna, saj je pandemija koronavirusa precej vplivala na ekonomsko in finančno stanje klubov. Zamenjava Henrika Mkhitaryana in Alexisa Sancheza je bila ena redkih v Premier ligi, a ta praksa bo kot kaže vse bolj pogosta v naslednjem prestopnem roku.

25-letni Joao Cancelo je na Etihad prišel poleti iz Juventusa v menjavi za Brazilca Danila, ki naj bi bila vredna 60 milijonov funtov. Portugalec je le osemkrat začel tekmo od prve minute, zato bi ga City lahko uporabil za osvežitev ekipe za prihodnjo sezono. Pep Guardiola je že potrdil, da Cancelu ne bo stal v napoto če želi zapustiti Etihad, čeprav je zatrdil, da so ga pripeljali za več let in ne zgolj za eno sezono. Barcelona bi v Manchester City poslala 26-letnega Nelsona Sameda, ki je soigralec Cancela v državni reprezentanci in zadnja tri leta preživel na Nou Campu. Samedo igra na istem polžaju kot Cancelo, zato bo menjava smiselna, prav tako pa bo Kyle Walker dobil svežo konkurenco na desni strani obrambe.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]