ARSENAL

Arteta: Pripravljenih je več scenarijev

Trener Arsenala Mikel Arteta je razkril, da ima v mislih vsaj dva ali tri scenarije, kar zadeva poletnega prestopnega roka.


FIFA je v sredo potrdila, da obstaja možnost, da se poletni prestopni rok nekoliko zamakne, prav tako pa bi se pogodbe igralcev, ki jim le te potečejo, podaljšale do uradnega zaključka sezone. Arsenal ima tenutno na posoji Danija Ceballosa in Cedrica Soaresa, Pablo Mari pa ima v pogodbi zapisano, da ga Topničarji po koncu sezone lahko odkupijo, kar se bo po vsej verjetnosti tudi zgodilo. Arteta je še vedno osredotočen na Pierra-Emericka Aubameyanga, s katerim vztraja, da se morajo čim prej pogovoriti o podaljšanju sodelovanja.

>>V glavi imam dva ali tri različne scenarije, skaterimi se lahko soočimo. Vsak scenarij ima drugačen izid. Okoliščine glede pandemije koronavirusa in nadaljevanja sezone se vsakodnevno spreminjajo, zato moramo tudi mi vsakodnevno reagirati. Posebej težko je ker se nam ne sanja kakšna bo naša finančna situacija, kakšna bodo pravila, časovni razpored tekem in prestopnega roka. Trenutno je preveč stvari, ki jih ne moremo kontrolirati. Odkar sem na klopi Arsenala sem prestal veliko. Imel sem osem ali deset igralcev poškodovanih, poleg tega pa je bilo ogromno drugih težav. Razmerja med navijači, igralci in klubom so bili zelo napeti. Najprej smo morali spremeniti energijo, samozavest in predanost v ekipi,<< je povedal strateg Topničarjev Mikel Arteta.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]